Në Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe për kadet.

Ne Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe për kadet. Në ditën e…

Shiko më shumë Në Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe për kadet.

Këshilli Komunal për Parandalimin e Koronavirusit në Han te Elezit mbanë mbledhjen e radhës për të vlerësuar gjendjen aktuale

Këshilli Komunal për Parandalimin e Koronavirusit në Han te Elezit mbanë mbledhjen e radhës për të vlerësuar gjendjen aktuale në Komunë. Në hapjen e takimit…

Shiko më shumë Këshilli Komunal për Parandalimin e Koronavirusit në Han te Elezit mbanë mbledhjen e radhës për të vlerësuar gjendjen aktuale