Zuckerberg: Na falni

Themeluesi i rrjetit social Facebook, Mark Zuckerberg ka kërkuar falje deri te përdoruesit e këtij rrjeti social për ndërprerjen e funksionimit prej më shumë se 6 orë të këtij rrjeti, Instagram-it dhe Whatsapp-it.

“Facebook, Instagram, WhatsApp dhe Messenger janë online tani. Na falni për ndërprerjen. E di se sa shumë mbështeteni në shërbimet tona që të qëndroni të lidhur me njerëzit për të cilët kujdesen”, shkroi Zuckerberg./TV21

Leave a Reply