Në Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe për kadet.

Ne Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe për kadet.
Në ditën e dytë të seancës stërvitore të pasdites ne vizite mundësav ishte kryetari i Hanit të Elezit z.Rufki Suma i cili përcjelli nga afër seancën stërvitore të udhëhequr nga trajneri Ziber Xhoni.
May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of one or more people and indoor
May be an image of one or more people, people standing and indoor
May be an image of 1 person, standing and indoor

Ne Han të Elezit janë grumbulluar mundësat më të mirë që do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian U-23 dhe…

Posted by Federata e mundjes së Kosovës on Tuesday, May 4, 2021