A do të ndryshojnë masat anti-covid, flet ministri Armend Zemaj

Qeveria e Kosovës ende nuk ka pranuar ndonjë propozim nga ministria e Shëndetësisë për ndryshimin e masave të përgjithshme dhe specifike për mbrojtje nga Covid-19.

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj për arbresh.info, ka thënë se janë duke e vlerësuar situatën ne vend.

“Ne bashkë me Instituti e Shëndetit Publik dhe me institucionet e tjera jemi duke e vlerësuar situatën epidemiologjike në vend, nuk kemi ndonjë propozim. Të enjten e kem takimin e Komiteti për Koordinim dhe Vlerësim të Situatës me Covid-19 do ta vlerësojmë situatën pastaj do të vendosim”, tha ai për Arbresh.info.

Ndryshe, ditëve të fundit është rritur numri i të infektuare vë në vend nga Covid-19.

Për 24 orët e fundit numri i të infektuarve ishte dhe tetë persona të vdekur në mesin e tyre edhe një 37 vjeçar.