Arrin në Kosovë, delegacioni gjerman për njohjen e patentëshoferëve, në Gjermani

Në Prishtinë ka mbërritur delegacioni gjerman, i cili do të bëjë vizibilitetin.

Delegacioni do të vizitojë Ministrinë e Brendshme, të Infrastrukturës dhe Agjencinë e regjistrit  civil si dhe do të inspektojnë edhe autoshkollat, në mënyrë që të vendoset më tej që bashkatdhetarëve që jetojnë në Gjermani t’u njihet patentëshoferi i Kosovës,

Një premtim i tillë ishte dhënë edhe nga ministri gjerman, ndërsa mbetet të shihen rezultatet pas takimeve dypalëshe.,!